ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κάθε video, έχει συγκεκριμένη ημερομηνία που δημοσιεύεται προκειμένου να μπορέσεις να το παρακολουθήσεις. Συγκεκριμένα κάθε εβδομάδα μπορείς να ακολουθείς μια σειρά από 3 videos προγραμμάτων ασκήσεων από την Ειρήνη Μαρσέλου. Όσα videos φαίνονται ξεκλείδωτα μπορείς να τα παρακολουθήσεις.

Αν δεν ολοκληρώσεις όλο το πρόγραμμα των ασκήσεων, δεν θα καταφέρεις να αποκτήσεις το Refreshing Touch που χρειάζεσαι πριν το καλοκαίρι! Ωστόσο, για να συμμετέχεις στην κλήρωση αρκεί απλά να ξεκλειδώσεις και τα 12 videos του προγράμματος.

Από τη στιγμή που είναι ξεκλειδωμένο το κάθε video με το πρόγραμμα ασκήσεων, μπορείς να το παρακολουθήσεις όποτε επιθυμείς, είτε την ίδια ημέρα που δημοσιεύεται (στο συνιστούμε!) είτε σε επόμενο χρόνο, συνδυαστικά και με άλλο video ασκήσεων του προγράμματος.

Το πρόγραμμα ασκήσεων Refreshing Touch είναι ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να μπορούν όλοι να το ακολουθήσουν και στοχεύει στην ενδυνάμωση και αναζωογόνηση του σώματος. Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις ευεξία και φυσική αναζωογόνηση, αλλά παράλληλα να χαλαρώσεις από την ένταση της καθημερινότητας, το Refreshing Touch είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για σένα! Σκοπός όλων μας είναι να γυμναστούμε, να περάσουμε καλά και όχι να απογοητευτούμε. Η αίσθηση που θα νιώσεις μετά το πρώτο κιόλας μάθημα είναι μοναδική!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα στρώμα γυμναστικής, για τις ασκήσεις εδάφους. Έχουμε φροντίσει το ασκησιολόγιο του Refreshing Touch να καλύπτει τις ανάγκες του καθενός, που είτε δε διαθέτει καθόλου εξοπλισμό είτε διαθέτει βασικά όργανα γυμναστικής στο σπίτι (στρώμα, βαράκια, λάστιχα, μπάλα γυμναστικής, κλπ.). Αν δεν έχεις, μην ανησυχείς! Η Ειρήνη Μαρσέλου σε κάθε πρόγραμμα σου δίνει εναλλακτικές που σίγουρα θα έχεις στο σπίτι!

Ένας χώρος 2m x 2m είναι επαρκής. Για να είσαι ασφαλής, όταν γυμνάζεσαι, βεβαιώσου πως δεν υπάρχουν κοντά σου έπιπλα ή αντικείμενα, έτσι ώστε να μπορείς να τεντώσεις με άνεση τα χέρια και τα πόδια σου, χωρίς εμπόδια.

Σταμάτα αμέσως! Χαλάρωσε και περίμενε μέχρι η αναπνοή σου να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Αν συνεχίσεις να νιώθεις δυσφορία, θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν γιατρό το συντομότερο δυνατόν.